latinica  ћирилица
05/10/2018 |  21:53 ⇒ 22:00 | Autor: RTRS

Socijalisti završili kampanju velikom tribinom u Šargovcu! (FOTO)

Socijalisti su u Šargovcu pred više od 1.000 pristalica održali završnu pobjedničku tribinu. Nosilac liste Socijalstičke partije u izbornoj jedinici 3 Goran Selak poručio je da je izuzetno zadovoljan podrškom koju su Socijalisti dobili u Banjaluci i najavio sigurnu pobjedu na predstojećim izborima.
Socijalistička partija - Foto: RTRS
Socijalistička partijaFoto: RTRS

- Poslije 10 održanih tribina i velikog broja aktivnosti tokom kampanje izuzetno sam zadovoljan podrškom građana Socijalističkoj partiji. Uspješnu kampanju zaključili smo još jednim pobjedničkim skupom ovdje u Šargovcu, a u nedjelju ćemo slaviti zajedno sa našim članovima, simpatizerima I svim ljudima koji nisu članovi Socijalističke partije ali su prepoznali novu energiju i nove ljude u politici. 1.800 novih članova za 10 mjeseci je veliki rezultat Gradskog odbora Banjaluka. To je znak da radimo ispravno, a u isto vrijeme to nam je motiv da nastavimo na isti način i da privučemo što veći broj građana kojima je dosta svađa, sukoba i lažnih obećanja - istakao je Selak.

Socijalistička partija (Foto: RTRS)

On je dodao da su mladi iz Banjaluke i Republike Srpske u velikom broju podržali program Socijalista, a pozvao je i sve one koji još uvijek nisu odlučili kome će dati glas, da podrže liste Socijalista, ali I da se aktivno uključe u rad partije koja je jedina dala prostor i šansu mladim ljudima.

- Pokazali smo da cijenimo rad I rezultat, da podstičemo ljude da daju svoje mišljenje i ideje i da smo partija koja okupljaljude. Najveća razlika između nas i drugih partija je to što mi radimo, dok drugi uglavnom pričaju o tom šta će da urade. Svi pričaju o mladima, ali samo mi smo postavili mlade na odgovorne funkcije u partiji. Iskoristiću ovu priliku da pozovem i sve one građane koji nisu odlučili kome da daju glas, da u nedjelju 7. oktobra podrže ovu mladu ekipu. Cilj nam je da u što većem broju poručimo da hoćemo sigurnu i slobodnu Republiku Srpsku - poručio je Selak.