latinica  ћирилица
12/10/2018 |  09:14 ⇒ 15:23 | Autor: SRNA

Zaldastanov čestitao pobjedu Dodiku i Cvijanovićevoj

Predsjednik ruskog moto-kluba "Noćni vukovi" Aleksandr Zaldastanov Hirurg čestitao je Miloradu Dodiku i SNSD-u pobjedu na opštim izborima u BiH.

"Vi ste pravi sin srpskog naroda sa kojim Srbi vezuju svoju nadu na ponovno rođenje", istakao je Zaldastanov u video-poruci objavljenoj na njegovom Fejsbuk profilu.

On je naglasio da je veoma simbolično što se pobjeda Dodika i Željke Cvijanović na opštim izborima u BiH poklopila sa danom sjećanja na svete srpske careve i rođendanom predsjednika Rusije.

Zaldastanov je rekao da je grupa "Noćnih vukova" došla u Sevastopolj u Hersones u hramu u kojem je prema predanju kršten ruski knez Vladimir 987. godine, da se pomole Gospodu za tu pobjedu.

"Došli smo na zahvalnu molitvu Gospodu koji vam je poklonio pobjedu. Neka vam Bog podari snagu, fizičku i duhovnu, u borbi sa svjetskim zlom, u borbi sa neprijateljima Rusije i Srbije. Neka vas Bog čuva", poručio je Zaldastanov.

On je nakon molitve u hramu rekao da je uvijek postojao duhovni molitveni most sa Republikom Srpskom, a da je danas napravljen novi put i budućnost koja je vezana sa ponovnim rođenjem.

"Molim Boga da mu /Dodiku/ da snagu koja će biti potrebna jer je on pod napadom i njemu je potrebna naša podrška i duhovna i zemaljska. Јer sada se fokus pomjera tamo", poručio je Zaldastanov.