latinica  ћирилица
07/11/2018 |  21:10 ⇒ 22:01 | Autor: RTRS

LŠ: Roma bolja od CSKA, Valensija nadigrala Јang Bojs

Fudbaleri Rome pobijedili su CSKA 2:1, dok je Valensija nadigrala Јang Bojs 3:1, u prvim mečevima četvrtog kola Lige šampiona večerašnjeg programa.
CSKA – Roma - Foto: AP
CSKA – RomaFoto: AP

"Vučica" je tek sa igračem više uspijela da slavi na "Lužnjikiju", golovima Kostasa Manolasa u četvrtom i Lorenca Pelegrinija u 59. minutu, dok je u međuvremenu izjednačio Arnor Sigursdon. U grupi G sada Roma ima devet bodova, dva više od Reala, i nalazi se gotovo sigurno na jednom od dvije prve pozicije koje vode u bitke na proljeće. CSKA je ostao na četiri boda, i sa Plzenom će voditi bitku za plasman u Ligu Evrope.

Valensija – Јang Bojs (foto: twitter.com/bsc_yb)

Valensija je golovima Santija Mine stekla 2:1 na poluvremenu protiv Јang Bojsa, za koje je Rožer Asale izjednačio rezultat u jednom trenutku, da bi "Slijepi miševi" pobjedu "ovjerili" preko Karlosa Solera u desetom minutu nastavka prvog meča u grupi H.

Špnaski tim sada ima pet bodova i ostao je u igri za drugom pozicijom, jer Mančester junajted ima isto toliko, ali i utakmicu manje, ali osigurali su barem nastavak evropske odiseje sa Ligom Evrope, jer Јang Bojs je ostao na jednom bodu kolo prije kraja grupne faze takmičenja.