latinica  ћирилица
13/11/2018 |  13:27 ⇒ 14:42 | Autor: B92

Igrači Јunajteda zamjeraju Murinju što favorizuje Matića!

U svlačionici Јunajteda je došlo do turbulencije jer određena grupa igrača zamjera Žozeu Murinjo što Nemanja Matić ima poseban tretman.
Nemanja Matić (foto: twitter.com/manutd) -
Nemanja Matić (foto: twitter.com/manutd)

Reprezentativac Srbije koji je na "Old Traford" došao u ljeto 2017. godine za 45 miliona evra, odigrao je svaku utakmicu u Premijer ligi ove sezone kada je bio zdrav.

Međutim, Matić ove sezone igra prilično slabo i neubjedljivo, muči se da uđe u formu i otuda su pojedini igrači kluba sa Teatra snova navodno počeli da postavljaju pitanje zbog čega je Matić uvijek u timu. Oni imaju utisak kako će Matić igrati uvijek, bez obzira na formu.

Pojedini mediji na Ostrvu su Nemanju označili i kao direktnog krivca za treći gol Mančester sitija u nedeljnom gradskom derbiju. On je dozvolio Ilkaju Gundoganu da mu izmakne pažnji i postigne gol kojim je potvrdio pobjedu šampiona od 3:1.

Matić je, istina, po dolasku u Јunajted bio jedan od najboljih igrača, nerijetko je bio i igrač utakmice, ali ove sezone je daleko od forme i očekivanih partija.

Nije lako Žozeu Murinju na klupi Mančester junajteda. Tim je daleko od pozicija koje vode u Ligu šampiona, poraženi su u gradskom derbiju, nezadovoljstvo tinja.

Statistika Matića 2018/19

Utakmica: 14
Golova: 0
Asistencija: 0
Tačna dodavanja: 87%
Uklizavanja: 24
Presečene lopte: 12
Dobijeni dueli: 50%