latinica  ћирилица
16/11/2018 |  20:26 ⇒ 22:55 | Autor: RTRS

Gradski odbor SNSD Banjaluka proslavio pobjedu na izborima (FOTO)

Predsjednik Republike Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras na zajedničkom okupljanju Gradskog odbora SNSD Banjaluka,a povodom pobjede na izborima, da je ova stranka ostvarila značajne rezultate na svim nivoima.

"Ovdje smo na zajedničkom okupljanju naše partijske gradske organizacije u kako bi obilježili napore koje smo uložili svi zajedno da rezultat SNSD-a na republičkom nivou bude dobar. Ostvarili smo značjanu i veliku pobjedu" rekao je Dodik.

On je istakao da je banjalučka organizacija SNSD-a na čelu sa gradonačelnikom i predsjednikom Igorom Radojičićem učinila ozbiljne napore u predizbornoj kampanji, bez obzira na neke stvari, koje se, kako navodi nisu mogle predvidjeti ili nisu bile onakve kakve su očekivali.

"Bez učešća banjalučke organizacije naš uspjeh ne bi bio toliki. Ne bi mogli da ga uspijemo na nivou BiH. Ipak, najvažnija  je pobjeda na nivou Republike. Ovdje smo došli da se zahvalimo našim aktivistima i to je glavna svrha ove večeri", istakao je Dodik.

SNSD proslava (Foto: RTRS)

Predsjednica Vlade Republike Srpske i potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović je dodala da stranka i inače ima praksu okupljanja i kada su u pitanju predizborne, redovne ali i neke druge aktivnosti.

"Mislim da treba zajedno da obilježimo i proslavimo veliku pobjedu koju je SNSD ostvario kao partija, ali isto tako i njeni pojedinačni kandidati", izjavila je Cvijanović.

Istakla je da su ona i Dodik iznijeli najveći teret svega toga, uprkos tome što su bili koalicioni kandidati.

"Znam da je naša organizacija ostavila trag na terenu i predano radila. Čeka nas još izazova, ali idemo dalje. Hrabro", poručila je Cvijanovićeva.

SNSD proslava (Foto: RTRS)

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka Igor Radojičić rekao je da je globalno gledano SNSD pobijedio na svim nivoima u Srpskoj i da ima daleko bolju poziciju nego 2014. godine.

On je naveo da u tom banjalučkom odboru nisu u potpunosti zadovoljni izbornim rezultatom i dodao de će to analizirati na sjednici Gradskog odbora naredne sedmice, te da će utvrditi sve ono što je iznutra i izvana dovelo do ovakvog rezultata i da će se pripremati za naredne izbore.