latinica  ћирилица
19/11/2018 |  13:07 ⇒ 13:11 | Autor: RTRS

Srećni dobitnik nagradne igre Sberbank Banjaluka "Velika Masterkard nagradna igra"

Sberbank a.d. Banjaluka je u periodu mjeseca oktobra u još jednoj uspješnoj saradnji sa kompanijom Masterkard organizovala nagradnu igru "Velika Masterkard nagradna igra", saopštil je Sber banka.
Sber banka - Foto: RTRS
Sber bankaFoto: RTRS

Saopštenje prenosimo u cijelosti:

Sve što je bilo potrebno za učešće u nagradnoj igri je Masterkard platna kartica Sberbank a.d. Banjaluka, koju je bilo potrebno koristiti u navedenom periodu. Izvlačenje dobitnika nagradne igre je izvršeno kompjuterski, slučajnim odabirom 15. novembra 2018. godine, a od strane nezavisne komisije.

Klijenti Sberbank a.d. Banjaluka su imali priliku da osvoje Automobil Fiat TIPO 1.4 kao glavnu nagradu, GoPro kameru HERO 6 i Aparat za kafu Illy.

Glavnu nagradu Automobil Fiat TIPO 1.4 osvojila klijentica banke Ružica Maran iz Novog Grada. Banjalučki kajakaš Darko Savić, koji je i ambasador brenda Sberbank a.d. Banjaluka, uručio je ključeve automobila srećnoj dobitnici i poželio joj mnogo sreće u vožnji. Dobitnica je pri preuzimanju izjavila:

"Veoma sam srećna što sam osvojila glavnu nagradu Automobil Fiat TIPO 1.4. Već duže sam klijent banke i koristim mnoge proizvode i usluge, ali je ovo prvi put da sam nešto osvojila. Želim da iskoristim priliku i izrazim svoju zahvalnost prema Sberbanci na ovoj sjajnoj nagradi i svoje opšte zadovoljstvo proizvodima i uslugama banke".

Masterkard kartice Sberbank a.d. Banjaluka se mogu koristiti na svakom prodajnom mjestu sa Masterkard znakom, u zemlji i inostranstvu. Prednosti Masterkard platnih kartica su mnogobrojne, a samo neke su mogućnost plaćanja roba i usluga na prodajnim mjestima u zemlji i svijetu, brze i sigurne transakcije i pristup sredstvima 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici.

Više informacija o proizvodima i uslugama Sberbank a.d. Banjaluka možete pronaći na internet stranici www.sberbankbl.ba, pozivom kontakt centra 0800 59 999 ili lično u poslovnicama.