latinica  ћирилица
03/12/2018 |  19:00 | Autor: B92

Јovančić: Nema opuštanja!

Fudbaler Crvene zvezde Vladimir Јovančić rekao je da mu prijaju pohvale zbog odličnih igara ove sezone.
Vladimir Јovančić  (Foto:b92.net) -
Vladimir Јovančić (Foto:b92.net)

"Prijaju pohvale, ne ispratim sve komentare, ali mi ih nerjetko drugari proslijede i svi su pozitivni. Drago mi je što zvezdaši cjene moj trud, ali i igru cijelog tima", rekao je Јovančić.

Јovančić igra odlično ove sezone, a nastupio je i u drugom poluvremenu utakmice sa Napolijem u Ligi šampiona iako tada nije bio potpuno oporavljen od povrede.

"Potpuno sam se oporavio od povrede, u Napulju sam igrao 30 minuta, protiv Voždovca 60 i zdravstveni problemi sada su prošlost. Nadam se da ćemo već u srijedu, u Subotici, nastaviti sa usponom forme", kazao je Јovančić.

Zvezda je u nedjelju pobjedila Voždovac i ima devet bodova više od drugoplasiranog Radničkog, a 13 od Partizana koji je na trećem mjestu u Super ligi Srbije.

"Ponovo smo se udaljili, ali prednost ne smije da nas opusti. Predstoji nam još pregršt utakmica, ali i podijela bodova. Potrudićemo se da održimo visok nivo igre i rezultata jer dokle god pobeđujemo nije bitno kakav učinak imaju rivali", naveo je vezni fudbaler  "crveno-bijelih".

Zvezda će u sledećem kolu prvenstva u srijedu gostovati Spartaku u Subotici.