latinica  ћирилица
10/12/2018 |  14:18 | Autor: SRNA

Odličan početak zimske sezone na Јahorini

Za prvih 10 dana rada ski-centra na Јahorini prihodi od prodaje ulaznica uvećani su za gotovo 100 odsto u odnosu na isti period prošle godine, kada je zimska sezona na ovoj planini bila rekordna, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Јahorina".
Јahorina (Foto:Jahorina info) -
Јahorina (Foto:Jahorina info)

Zahvaljujući sistemu za vještačko osnježavanje stanje na jahoriniskim stazama je odlično i Olimpijski centar će spremno dočekati manifestaciju "Retro ski-opening" koja će biti održana od srijede do nedjelje, od 13. do 16. decembra.

U Centru ističu da će u tom periodu u pogonu biti ski-lift "Poljice", šestosjed "Poljice" i "Ogorjelica", a za najmlađe ski-vrtić "Poljice" i novoizgrađeni ski-vrtić "Rajska dolina".

Za skijaše će raditi prodajna mjesta "Poljice", "Ogorjelica", "Bistrica" i "Rajska dolina", a svi će moći da iskoriste popust na ski-karte od 70 odsto.

"Dobar provod na Јahorini ne jenjava, tako će svi posjetioci 15. decembra imati priliku da uživaju uz pjesme `Crvene jabuke`, dok se za 29. decembar sprema poseban spektakl, koncert Lepe Brene, kojim će na Јahorini početi novogodišnje slavlje", navodi se u saopštenju iz Olimpijskog centra Јahorina.