latinica  ћирилица
14/01/2019 |  11:58 ⇒ 13:51 | Autor: SRNA

Broćeta: Puna podrška Runićevoj za mjesto v.d. načelnika opštine

Predsjedništvo Opštinskog odbora SNSD-a Drvar zauzelo je jedinstven stav da ta stranka daje punu podršku Dušici Runić kao kandidatu za vršioca dužnosti načelnika opštine Drvar, rekao je Srni predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Drvar Goran Broćeta.
Goran Broćeta (Foto: opstinadrvar.net) -
Goran Broćeta (Foto: opstinadrvar.net)

"Na sjednici Opštinskog odbora zauzet je jedinstven stav SNSD-a koji daje punu podršku kandidatu za vršioca dužnosti načelnika opštine Drvar Dušici Runić, koja je i kandidat za načelnika opštine na prijevremenim izborima koji će biti održani 17. februara", rekao je Broćeta.

On je naglasio da je unutar SNSD-a Drvar izraženo puno jedinstvo i snaga.

"Na sjednici Predsjedništva Opštinskog odbora, održanoj u subotu, 12. januara, izraženo je puno jedinstvo u Opštinskoj organizaciji SNSD-a Drvar, bez unutarstranačkih podjela, što će se potvrditi na sjednici Opštinskog odbora koja će biti zakazana narednih dana", istakao je Broćeta.

Predsjedništvo Opštinskog odbora SNSD-a Drvar jednoglasno je odlučilo da u srijedu, 16. januara, bude održana vanredna sjednica lokalnog parlamenta na kojoj će za vršioca dužnosti načelnika Drvara biti imenovana Dušica Runić, rekao je juče Srni potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić.

Prijevremeni izbori u opštini Drvar biće održani 17. februara pošto je dosadašnji načelnik Goran Broćeta podnio ostavku kako bi preuzeo poslanički mandat u Skupštini Livanjskog kantona.