X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
07/02/2019 |  16:30 ⇒ 18:19 | Izvor: RTRS

M:tel u Banjaluci otvorio prvi Biznis centar

Prvi Biznis centar kompanije M:tel sa novim konceptom pružanja usluga na raspolaganju je malim i srednjim preduzećima. Cilj ovog koncepta, kako je saopšteno iz kompanije, jeste da organizuje adekvatan prostor sa svim informacijama i telekomunikacionim uslugama na jednom mjestu, kako bi preduzetnici dodatno unaprijedili svoje poslovanje.

Kompanija "M:tel" danas je u Banjaluci otvorila prvi Biznis-centar koji predstavlja novi koncept pružanja usluga prilagođenih potrebama malih i srednjih preduzeća, s ciljem da dodatno unaprijede poslovanje.

Biznis-centar, koji se nalazi u prizemlju zgrade kompanije "M:tel" u Ulici Vuka Karadžića broj dva, otvorili su generalni direktor kompanije "M:tel" Marko Lopičić, direktor Privredne komore Republike Srpske Dragica Ristić i direktor Unije udruženja poslodavaca Srpske Saša Aćić.

Lopičić je istakao da je kompanija "M:tel" posvećena strateški razvoju preduzetništva u Republici Srpskoj i BiH, prvenstveno pružanjem servisa kreiranih da zadovolje specifične potrebe malih preduzeća, razvojem telekomunikacione strukture, kao i saradnjom sa startap zajednicom.

Biznis centar, podijeljen u nekoliko zona, opremljen uz najveće standarde na interaktivan način i uz posebno razvijene animacije, malim i srednjim preduzećima nudi kvalitetna poslovna rješenja.

Lopičić je rekao da je, otvaranjem ovog Biznis-centra, kompanija M:tel svojim poslovnim korisnicima obezbijedila najbolja rješenja koja će im omogućiti da efikasnije upravljaju poslovanjem.

Lopičić je istakao da je cilj ovog koncepta da "M:tel" organizuje adekvatan prostor sa svim informacijama i telekomunikacionim uslugama na jednom mjestu za sva mala i srednja preduzeća.

Ovakvom konceptu podršku je pružila i poslovna zajednica. Dok čekaju digitalizaciju javne uprave kažu – bilo kakav vid uštede resursa neminovno donosi bolje poslovne rezultate.

Direktor Privredne komore Republike Srpske Dragica Ristić naglasila je da privredna zajednica maksimalno podržava razvoj i unapređenje preduzetništva, te pohvalila nastavak angažmana kompanije "M:tela" u tom pravcu.

Direktor Unije udruženja Saša Aćić je istakao da poslovna zajednica želi jednostavnu komunikaciju sa partnerima, sve usluge i rješenja na jednom mjestu jer to štedi njihovo vrijeme, resurse i novac.

Ovaj projekat pokrenut je prvo u Banjaluci, a tržište i potrebe korisnika diktiraće i planove za otvaranje ovakvih centara u drugim gradovima Srpske, ali i BiH.