latinica  ћирилица
08/02/2019 |  16:25 ⇒ 16:31 | Autor: SRNA

Višković očekuje ubjedljivu pobjedu Mirka Ćurića za gradonačelnika Trebinja

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković izjavio je danas u Trebinju da očekuje ubjedljivu pobjedu Mirka Ćurića na prijevremenim izborima za gradonačelnika Trebinja.
Radovan Višković - Foto: RTRS
Radovan ViškovićFoto: RTRS

Višković je rekao da je informisan da 10 ili 11 političkih subjekata podržava Ćurića i da aktuelna gradska vlast ima maksimalnu podršku na lokalnom nivou.

- Predsjednik Skupštine grada Trebinja rekao mi je jutros nevjerovatan podatak - da je to gotovo 29 odbornika u Skupštini grada, te da imate u suštini samo jednog čovjeka koji je opozicionar, dvojica-trojica pripadaju nekoj opozicionoj političkoj partiji, a u suštini ćute i ništa ne govore, što znači da ova vlast u Trebinju ima maksimalnu podršku - rekao je Višković.

Višković je dodao da je Vlada Srpske imala dobru saradnju sa trebinjskom upravom i da će ta saradnja biti nastavljena.

- Ovo nije nova gradska uprava, ovo je stara gradska uprava, ljudi koji su i do sada sa nama sarađivali. Ne vidim veliku razliku između bivšeg gradonačelnika Luke Petrovića i zamjenika gradonačelnika Mirka Ćurića, tako da ćemo nastaviti saradnju - rekao je Višković.

CIK je raspisao prijevremene izbore za gradonačelnika Trebinja koji će biti održani 17. februara, te ovjerio kandidaturu Mirka Ćurića iz SNSD-a i Saše Berjana iz političkog subjekta Trebinje zaslužuje bolje.