X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
09/02/2019 |  15:37 ⇒ 10/02/2019 | 10:33 | Izvor: SRNA

Vaterpolisti Zvezde napadnuti na splitskoj rivi (VIDEO)

Vaterpolisti beogradske Crvene zvezde napadnuti su danas u kafiću na splitskoj rivi, a jedan od njih je skočio u more kako bi se spasao.
U Splitu napadnuti igrači Crvene zvezde, jedan se spasio skokom u more - Foto: Index.hr
U Splitu napadnuti igrači Crvene zvezde, jedan se spasio skokom u moreFoto: Index.hr

Četvorica igrača sjedila su u kafiću na splitskoj rivi kada im je prišla grupa mladića i zatražila od njih da skinu trenerke sa klupskim obilježjima, nakon čega su ih počeli gurati i tući.

Јedan od igrača je primio nekoliko udaraca, a potom je skočio u more kako bi se spasio težih posljedica, dok su ostali pobjegli, prenose hrvatski mediji.

Iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske navode da je napadnuti mladić odveden u hotel i da je odbio pomoć ljekara.

"Obavljamo razgovor sa njim i svjedocima kako bi se došlo do napadača i provodi se istraga", rekla je Željka Radošević iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske.

Prema nezvaničnim saznanjima policija traga za petoricom napadača.

ЈELENIĆ: NAPAD NA VETERPOLISTE "ZVEZDE" SRAMOTA I KATASTROFA

Predsjednik Vateropolo saveza Srbije Viktor Јelenić rekao je da je golman vaterpolo kluba "Crvena zvezda" Aleksandro Kralj danas morao da skoči u more nakon što je sa još trojicom vaterpolista napadnut u centru Splita, ali da nije teže povrijeđen.

Јelenić je rekao da su Kralj i trojica njegovih saigrača napadnuti na rivi i da je golman nakon nekoliko udaraca morao da skoči u more, a da su ostala trojica uspjela da pobjegnu.

"To je katastrofa, igrači su, a ne navijači. Sramota, šta bih drugo rekao", rekao je Јelenić.