latinica  ћирилица
11/02/2019 |  17:35 ⇒ 17:45 | Autor: RTRS

Davor Dragičević: Opozicija je izdala i mene i narod

Opozicija je na Trgu Krajine rekla da neće ući u Narodnu skupštinu, a onda su to uradili. Izdali su i mene i narod. Oni su 90 odsto svojih glasova dobili na osnovu grupe "Pravda za Davida", a ne svojim radom i idejama, rekao je u intervju za Srpskainfo Davor Dragičević.
Davor Dragičević (Foto: glasbanjaluke.net) -
Davor Dragičević (Foto: glasbanjaluke.net)

Na pitanje da prokomentariše ponašanje opozicije i njihova obećanja, Davor je istakao da su ostali dužni građanima Republike Srpske.

- Јa sam glasno rekao da neću izaći na izbore, ali svaki građanin Srpske koji im je dao glas neka ih sada jasno i glasno pita šta je sa njihovim obećanjima. Nisu istrajni, skloni su manipulacijam i svojim interesima. Međutim, interese je trebalo da podrede narodu koji im je dao glas, a ne vlasti. Mi nismo politička partija, mi samo tražimo da dođu ljudi na vlast koji će imati sluh za narod i da institucije krenu raditi svoj posao. Opozicija kod nas očigledno nemu snagu. Meni trebaju konkretne stvari, ali oni nisu u mogućnosti da to urade. Treba da stanu iza svog naroda i budu istrajni. Ne podržavam nikoga ko sada sjedi u Narodnoj skupštini Republici Srpskoj - rekao je Dragičević za Srpskainfo.