X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Moja Јahorina
12/02/2019 |  10:59 ⇒ 11:17 | Izvor: SRNA

Eko-piramida: Krivične prijave protiv Stanivukovića i Vaskovića

Kompanija Eko-piramida saopštila je danas da će protiv poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draška Stanivukovića i blogera Slobodana Vaskovića iz Banjaluke podnijeti krivične prijave zbog, kako kažu, blaćenja i iznošenja gnusnih laži na račun kompanije i odgovornih lica u njoj.
Eko - piramida - Foto: RTRS
Eko - piramidaFoto: RTRS

U ovoj kompaniji navode da su primorani na taj korak kako bi zaštitili svoj integritet i čast.

- Tako će gospoda vrlo brzo imati priliku da pred sudom iznesu činjenice i dokaze koje imaju i tako raskrinkaju, kako tvrde, 'veliki kriminal'. Na Vaskovićevom blogu i tokom cirkusantskog nastupa Stanivukovića u dnevniku BN televizije iznesene su gnusne i bezočne laži s namjerom da nam bude nanesena šteta i oblaćena naša kompanija i ljudi zaposleni u njoj, zarad prikupljanja jeftinih političkih poena -navodi se u saopštenju iz Eko-piramide.

Reagujući na Stanivukovićeve optužbe da se bogate na račun tuđe muke i prodaju dječje pelene katastrofalnog kvaliteta pri čemu se vrši kriminal neviđenih razmjera, kompanija Eko-piramida navodi da uopšte ne učestvuju u isporuci dječjih pelena, niti su učestvovali na tenderu za dječje pelene.

U saopštenju se dodaje da se to lako može provjeriti na sajtu Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske gdje je javno objavljeno koja kompanija vrši isporuku dječjih pelena.

- Sasvim je logično da ta kompanija snosi eventualnu odgovornost za kvalitet isporučene robe, ali nije etički ni ljudski da mi sudimo o tome. Naša kompanija ne isporučuje te 'katastrofalne pelene'. Sve to dobro zna i Stanivuković i ovo je bio još jedan u nizu njegovih nastupa gdje jasno pokazuje da mu je najvažnija lična promocija - navedeno je u saopštenju iz kompanije Eko-piramide.