latinica  ћирилица
13/02/2019 |  07:51 ⇒ 10:09 | Autor: RTRS

NSRS o izmjenama Zakona o poljoprivrednom zemljištu (RTRS plus, 10.00)

Narodna skupština Republike Srpske, redovnu sjednicu nastaviće razmatranjem Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu.
Narodna skupština Republike Srpske - Foto: SRNA
Narodna skupština Republike SrpskeFoto: SRNA

Na dnevnom redu su i Nacrti zakona o izmjenama i dopunama Zakona o duvanu i strategije razvoja preduzetništva žena u Srpskoj do 2022. godine.

Pred poslanicima bi trebalo da bude i Prijedlog Budžeta Regulatorne komisije za energetiku Srpske za 2019. godinu i Izvještaji o radu Regulatorne komisije za energetiku i Fiskalnog savjeta Srpske u 2017. godini.

Narodna skupština trebalo bi da razmatra i Izvještaj Glavne službe za reviziju javnog sektora o provedenoj finansijskoj reviziji Konsolidovanog godišnjeg finansijskog izvještaja za korisnike budžeta Republike Srpske u 2017. godini i godišnji revizorski izvještaj Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske za prošlu godinu.

Narodna skupština Republike Srpske razmotrila je sinoć Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Komori inženjera poljoprivrede, Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zanatsko-preduzetničkoj djelatnosti, te Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o registraciji poslovnih subjekata u Republici Srpskoj...

Prenos zasjedanja na programu RTRS plus i našem portalu.