latinica  ћирилица
13/02/2019 |  16:43 ⇒ 16:54 | Autor: RTRS

Drvar: Održan predizborni skup SNSD-a

U Drvaru je održan predizborni skup SNSD-a, na kojem je predstavljen kandidat ove stranke na predstojećim prijevremenim izborima za načelnika opštine Drvar, Dušice Runić.
Drvar - predizborni skup SNSD-a za prijevremene izbore - Foto: RTRS
Drvar - predizborni skup SNSD-a za prijevremene izboreFoto: RTRS

Runićeva je istakla da će, ukoliko dobije povjerenje glasača na predstojećim izborima, nastaviti rad na unapređenju uslova života u Drvaru.

- U prvom redu to je poboljšanje uslova života Drvarčana u svim aspektima, prvenstveno na jačanju budžeta opštine, poboljšanja uslova u zdravstvu, školstvu i drugim bitnim segmentima koji su vazni za opstanak i ostanak povratničke populacije na ovim prostorima - poručila je Dušica Runić.

Veliko prisustvo ljudi na današnjem skupu pokazatelj je da je narad Drvara opredijeljen za politiku SNSD-a i Republike Srpske, jer upravo bez Srpske nama nema opstanka, istakao je izvršni sekretar SNSD-a za F BiH, Goran Broćeta.

- Očekujemo ubjedljivu pobjedu kandidata SNSD-a Dušice Runić, i naravno slavlje 18.2. -  dodao je Broćeta.

Podršku Dušici Runić u ime rukovodstva SNSD-a i predsjednika stranke Milorada Dodika na tribini je pružio član Predsjedništva SNSD-a, Zoran Tegeltija. On je istakao da očekuje da Runićeva nastavi posao koji je do sada radila kao v.d. načelnice opštine Drvar.

- Da nastavi ono što Republika Srpska pokušava sve ovo vrijeme, dakle da pomogne ovim ljudima, i da nastavi razvoj Drvara. Sasvim sigurno bez podrške Srpske mnogo projekata ovdje ne bi bilo realizovano. Mi ćemo biti na njenoj strani i u budućem periodu - istakao je Tegeltija.

On je dodao da samo jedinstveni i okupljeni oko jednog cilja možemo da razvijemo sredine kao što je Drvar, iz kojih su mnogi nažalost otišli.

Prijevremeni izbori za načelnika opštine Drvar biće iodržani 17. februara.