latinica  ћирилица
14/02/2019 |  14:21 ⇒ 14:21 | Autor: SRNA

Umičević: KKI "Vrbas" spreman za organizaciju Evrolige dva

Košarkaški klub invalida "Vrbas" iz Banjaluke obavio je veliki dio posla na planu priprema i organizacije za predstojeću Evroligu dva, koja će biti održana u banjalučkoj Sportskoj dvorani "Borik" od 7. do 10. marta, naveo je predsjednik ovog kluba Marinko Umičević.
Marinko Umičević sa članovima KKI "Vrbas" (Foto: kkivrbas.com) -
Marinko Umičević sa članovima KKI "Vrbas" (Foto: kkivrbas.com)

Umičević je predsjedniku Republike Srpske Željki Cvijanović zahvalio za prihvaćeno pokroviteljstvo za ovo takmičenje, navodeći da se i ona svojevremeno bavila košarkom, a zahvalio je i gradu Banjaluka i gradonačelniku Igoru Radojičiću.

U saopštenju ovog kluba navedeno je da su na planu smještaja učesnika, hrane i tehničkih stvari u vezi sa organizacijom Evrolige dva, grupa "B" naišli na razumijevanje Ljubomira Ćubića, čiji su hotel zakupili u vremenu održavanja takmičenja, zatim rukovodstvu hotela "Bosna" i zaposlenima u Sportskoj dvorani "Borik".

-Veliku podršku dobijamo i iz Beograda od proslavljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića, tako da ne sumnjamo da će ova manifestacija biti organizovana na najvišem nivou - navedeno je u saopštenju.

Iz Košarkaškog kluba invalida "Vrbas" ističu da će na takmičenje doći veliki broj navijača iz Francuske, Holandije, Turske i Izraela, navodeći da će takmičenje biti na visokom nivou s obzirom na snagu ekipa koje dolaze iz pomenutih zemalja.

-Pokušaćemo da uz pomoć Turističke organizacije Banjaluke napravimo program obilaska za naše goste, a nadamo se i nastavku uspješne saradnje sa organizacijama `Zdravo da ste` i `Omladinski komunikativni klub /OKC/ - navode iz "Vrbasa".