latinica  ћирилица
16/04/2019 |  09:47 ⇒ 09:47 | Autor: RTS

LŠ: Tadić i Ajaks na revanšu u Torinu, Barselona dočekuje Јunajted

Fudbaleri Јuventusa dočekuju Ajaks, dok je Barselona domaćin Јunajtedu u revanš mečevima četvrtfinala Lige šampiona. Oba meča igraju se od 21.00 čas.
LŠ: Ajaks i Јuventus (Foto:Tanjug/ AP Photo/Peter Dejong) -
LŠ: Ajaks i Јuventus (Foto:Tanjug/ AP Photo/Peter Dejong)

Veoma zanimljivo bilo je u Amsterdamu, gdje je rezultat bio 1:1, a ništa manje neizvjesnosti i zanimljivosti se ne očekuje ni u revanšu u Torinu.

Јuventus ima povoljan rezultat, pošto je Ronaldo postigao gol u gostima, ali "stara dama" mora biti veoma oprezna, pošto je rival jedna veoma mlada i ambiciozna ekipa Ajaksa.

Ajaks nade polaže u svoju veoma dobru i atraktivnu igru, ali i požrtvvanje. Tim iz Amsterdama bio je i u lošijoj situaciji nakon prvog meča kod kuće u osmini finala protiv Reala. Tada je Real iz Amsterdama odnio pobjedu od 2:1, da bi Ajaks slavio na "Santijago Bernabeu" sa 4:1.

Јuventus je takođe u četvrtfinale prošao nakon velikog preokreta. Tim iz Torina je nakon poraza u Madridu od 2:0, savladao Atletiko sa 3:0, pa "stara dama" vrlo dobro zna kako funkcionišu preokreti u nokaut fazi Lige šampiona.

U drugom meču Barselona na „Nou Kampu" dočekuje Mančester junajted.

"Blaugrana" je u Mančesteru savladala "crvene đavole" sa 1:0, golom Luisa Suareza.

Katalonci imaju povoljan rezultat i velike izglede za prolaz u polufinale, ali se ne smiju opuštati, što su mogli da vide na primjeru PSŽ-a, koji je ispao od Јunajteda nakon penala u posljednjim sekundama meča.

Oba četvrtfinalna meča igraju se od 21.00 čas.