X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
17/04/2019 |  08:46 ⇒ 08:51 | Izvor: RTRS

Penzioneri SP na izletu u Tesliću

Penzioneri Socijalističke partije otputovali su na izlet u Teslić u organizaciji Savjeta penzionera GO Banjaluka i uz pomoć poslanika ove partije u Narodnoj Skupštini Republike Srpske.
Penzioneri SP ispraćeni na izletu u Tesliću - Foto: RTRS
Penzioneri SP ispraćeni na izletu u TeslićuFoto: RTRS

Pripadnike najstarije populacije na izlet su ispratili predsjednik Gradskog odbora SP Banjaluka i poslanik u NSRS Goran Selak, poslanik Andrea Dorić i potpredsjednik banjalučkog Gradskog odbora Velibor Stanić, koji su ovom prilikom istakli da penzioneri predstavljaju dio populacije kome društvo treba da posveti više pažnje.

- U našem gradskom odboru imamo Savjet penzionera koji dobro radi i od kojeg mi mlađi uvijek možemo računati na podršku. Ovo je prilika da se na neki način odužimo penzionerima, da im poručimo da i oni na nas mogu da računaju i da su važan dio našeg gradskog odbora, ali i društva u cjelini. Socijalistička partija ima obavezu da se bori za bolji status penzionera i to i radimo kroz naše djelovanje i programska rješenja a to ćemo i nastaviti da radimo u buduće - poručio je Selak.

Penzioneri će tokom jednodnevnog izleta u Banju Vrućicu kod Teslića obići manastir Liplje, teslićku Destilaciju i Borje.