latinica  ћирилица
23/04/2019 |  19:56 | Autor: SRNA

Cvijanovićeva čestitala Dan grada rukovodstvu i građanima Gradiške

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku gradonačelniku Zoranu Adžiću, svim zaposlenim u Gradskoj upravi i građanima Gradiške, povodom 24. aprila - Dana grada.
Gradiška - Foto: SRNA
GradiškaFoto: SRNA

- Vama, predsjedniku Skupštine grada, odbornicima i svim građanima Gradiške srdačno čestitam 24. april - Dan grada, sa željom da u periodu koji je pred vama, sa uspjehom odgovorite na sve izazove sa kojima se suočavaju lokalne zajednce u svom radu - istakla je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da su građani Gradiške, u saradnji sa institucijama Republike Srpske, predano radili na razvoju ove lokalne zajednice, čime su stekli uslovi da Gradiška danas, po prvi put, obilježava Dan grada.

- Status grada, koji ste zasluženo dobili, sve nas obavezuje da sa još jačim intenzitetom nastavimo sa razvojem Gradiške, kako bi ona postala moderan i uređen srednjoevropski grad - istakla je predsjednica Republike.

Ona je izrazila uvjerenje da će i u narednom periodu svi raspoloživi resursi grada i aktivnosti gradskog rukovodstva biti usmjereni na stvaranje pretpostavki za bolji i kvalitetniji život građana.

- U to ime izražavam vam punu podršku i želim mnogo uspjeha u daljem radu - navodi se u čestitki predsjednice Republike.