latinica  ћирилица
23/04/2019 |  20:27 | Autor: SRNA

Stevandić: Stari saziv Savjeta ministara zloupotrebljava svaku situaciju

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je večeras da je formiranje Savjeta ministara BiH još neizvjesno, jer ljudi iz starog saziva koriste svaku priliku da zloupotrijebe sve situacije, pa i tragičan događaj ubistva Slaviše Krunića.
Nenad Stevandić - Foto: RTRS
Nenad StevandićFoto: RTRS

- Taj događaj je ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu /Dragan Mektić/ pokušao da iskoristi kao novi model sukoba vlasti i opozicije - rekao je Stevandić.

On je dodao da su se Mektićevi navodi - da je sinoćnje ubistvo Krunića sa "potpisom vlasti", pokazali kao neistina i skretanje pažnje jer je policija u roku od 15 časova otkrila ubice.

Stevandić je novinarima uoči početka Skupštine banjalučke Gradske organizacije Ujedinjene Srpske rekao da ova stranka u Banjaluci na svakom koraku funkcioniše na najbolji način, navodeći kao primjer da je na području grada formirano više od 200 mjesnih odbora.

- Ujedinjena Srpska može biti primjer i vodilja za sve ljude u Republici Srpskoj koji hoće da se bave politikom. Sa puno ponosa i organizovani dočekujemo sve naredne izazove i nadamo se jačanju Srpske, boljoj ekonomskoj politici, te povratku mladih i obezbjeđivanju uslova da mladi ostaju na ovim prostorima - istakao je Stevandić.

Na večerašnjoj skupštini izabran je novi Gradski odbor banjalučke organizacije Ujedinjene Srpske.