latinica  ћирилица
24/04/2019 |  17:10 ⇒ 20:02 | Autor: ATV

ATV - Stanivuković je ipak upoznao braću Ćulum

"Nikada u životu nisam sreo braću Nermina i Armina Ćuluma", koji se dovode u vezu sa ubistvom Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića, niti sam bio u kući kada su se oni slikali, rekao je narodni poslanik Draško Stanivuković.
Draško Stanivuković sa braćom Ćulum (foto: Instagram profil Draška Stanivukovića) -
Draško Stanivuković sa braćom Ćulum (foto: Instagram profil Draška Stanivukovića)

Da ova tvrdnja narodnog poslanika nije tačna pokazuje i fotografija sa Instagram profila Draška Stanivukovića, na kojoj poziraju braća Ćulum i Stanivuković.

Da li je narodni poslanik dobio amneziju kada je tvrdio da nikada nije upoznao braću Ćulum, te uputio demant ATV-u zbog objavljivanja slika iz njegove vile ostaje pitanje.

Kako ATV piše, ono što nije upitno jeste da Stanivuković nije govorio istinu kada je riječ o poznavanju ovih lica, i citiraju rečenicu iz kultnog filma "Mrtva ladan"- "Nije lepo to što lažeš".

- Mi smo im dozvolili da se slikaju ispred kuće, a organizator je navodno pozvao braću Ćulum kako bi se te djevojke slikale sa njihovim automobilima. Te sporne slike su tada nastale, a mi u to vrijeme nismo ni bili u kuću - rekao je Stanivuković, te dodao da tek juče kada su objavljene slike je prvi čuo za Ćulume i vidio slike.

Јuče su nakon objavljivanja informacije da su uhapšena braća Ćulum, na društvenim mrežama isplivale njihove fotografije iz Stanivukovićeve vile.

Nermin i Armin Ćulum uhapšeni su juče u Sanskom mostu zbog sumnje da se mogu povezati sa ubistvima u Banjaluci, a kako je ATV ranije objavio oni će biti pušteni na slobodu.