latinica  ћирилица
27/05/2019 |  10:14 ⇒ 10:16 | Autor: RTRS

Fitnes Fest Banjaluka – fitnes događaj godine u banjalučkoj regiji

Fitnes fest Banjaluka je sedmodnevni festival fitnesa i zdravih životnih navika za građane svih uzrasta. Održava se u sportskoj dvorani Centar svaki dan do nedjelje a organizatori pozivaju građane da uzmu aktivno učešće na Festivalu.

Centar za zdravlje i rekreaciju "Mr Hepines" organizuje Fitnes fest Banjaluka od 27. maja do 02. juna.

Cilj događaja je da se učesnicima na zabavan način, uz obrazovnu komponentu, ponude razne aktivnosti i sadržaji namijenjeni za sve uzraste, od djece predškolskog uzrasta do osoba treće dobi.

Projekat je sastavni dio manifestacije "Proljeće u Banjaluci", a podržan je od strane Gradske uprave Banjaluka te mnogih partnera i spozora koji djeluju u banjalučkoj regiji a direktno su vezani za fitnes, zdravu hranu i generalno zdravlje čovjeka.

Prije više od dvije hiljade godina Hipokrat, rodonačelnik medicine je rekao da "Ako bismo svakom pojedincu mogli odrediti odgovarajuću količinu hrane i vježbi, ni previše, ni premalo, pronašli bi najsigurniji put do zdravlja."

Vođeni njegovim rječima organizatori pozivaju sve građane, koji su u mogućnosti da im se svakodnevno pridruže u realizaciji projekta kroz učešće na nekom od treninga koje su namjenili svim građanima jer smatraju da fitnes treba biti neizostavan dio života svakog savremenog čovjeka.

Za više informacija povodom Fitnes Festa pišite na fitnesfestbl@gmail.com ili posjetite Fejsbuk stranicu Fitnes Festa www.facebook.com/fitnesfestbl

Treninzi su besplatni, a ako želite imati uvid u raspored treninga kliknite na link: Festival fizičke aktivnosti.