latinica  ћирилица
05/06/2019 |  18:47 ⇒ 06/06/2019 | 08:05 | Autor: RTRS

RG: Poznat novi raspored - Đoković i Zverev sutra od 14.00 časova

Najbolji teniser svijeta, Novak Đoković, trebalo bi da u četvrtak oko 14.00 časova izađe na teren protiv Aleksandra Zvereva u četvrtfinalu Rolan Garosa. Ovaj meč direktno će prenositi RTRS.
Rolan Garos: Đoković-Zverev - Foto: RTRS
Rolan Garos: Đoković-ZverevFoto: RTRS

Srpski i njemački teniser nisu uspjeli u srijedu da odigraju meč, pošto kiša neprestano pada i organizatori turnira odlučili su da otkažu današnje susrete.

Organizatori nisu željeli da mijenjaju redosljed, pa će tako Simona Halep i Amanda Anisimova izaći prvi u četvrtak na teren "Filip Šatrije".

Ukoliko kiša ne bude padala, duel dvije teniserke počeće u 12.00 časova. Odmah poslije njih, slijedi meč Đokovića i Zvereva.

Organizatori ništa nisu mijenjali ni na terenu "Suzan Lenglen". Medison Kiz i Ešli Barti igraju od 12.00 časova, dok će meč Dominika Tima i Karena Hačanova početi poslije njih.

Podsjećamo, u utorak su polufinale u muškoj konkurenciji obezbijedili Rodžer Federer i Rafael Nadal, odnosno u ženskoj DŽoana Konta i Marketa Vondrošova.

Duel Đokovića i Zvereva direktno će prenositi RTRS, kao i polufinalne i finalne mečeve u obje konkurencije. Finale kod  dama na rasporedu je u subotu, 8. juna, dok je muški okršaj dan kasnije, u nedjelju, 9. juna.