latinica  ћирилица
09/06/2019 |  14:50 | Autor: Agencije

Kokeza: Da pobijedimo Litvaniju pa ćemo pričati o svemu

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza održao je u nedjelju popodne konferenciju za medije povodom debakla u Ukrajini u petak (5:0) i zatražio od cjelokupne javnosti da pruži podršku timu pred veoma važan meč sa Litvanijom, dodajući da će na sva pitanja i kritike odgovarati poslije tog susreta.
Slaviša Kokeza - Foto: B92
Slaviša KokezaFoto: B92

On je obraćanje u Staroj Pazovi počeo izvinjenjem za nastup državnog tima na meču u Lavovu prije dva dana.

- Prije svega želim da se izvinim naciji i Srbiji zbog debakla u Ukrajini. Može da se izgubi utakmica ali ne na onakav način. Dobar dio odgovornosti ima i rukovodstvo saveza, ali i stručni štab. Ponašanje i (ne)zalaganje kao na toj utakmici ne smije više da se ponovi, već da svi oni koji igraju za reprezentaciju moraju da ginu u dresu reprezenztacije, više nego kad igraju za klub - rekao je Kokeza i dodao:

- Od medija tražim da svi zajedno podržimo igrače i stručni štab pred meč sa Litvanijom i da svi zajedno ostvarimo osnovni cilj, a to je da tu utakmicu pobijedimo. A sve kritike, pitanja i razmišljanja vas molim da iznesete poslije tog meča, a mi ćemo imati vanredne sastanke izvršnog i upravnog odbora već u srijedu -  zaključio je prvi čovek FSS-a.

Meč Srbije i Litvanije na programu je u ponedjeljak od 20.45.