latinica  ћирилица
11/06/2019 |  12:09 ⇒ 12:24 | Autor: srpskainfo.com

Pale: Otkriveno više slučajeva ilegalnog priređivanja igara na sreću

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću juče su otkrili više slučajeva ilegalnog priređivanja igara na sreću na Palama.
Ilegalno priređivanje igara na sreću, Pale (foto: Republička uprava za igre na sreću / RAS Srbija) -
Ilegalno priređivanje igara na sreću, Pale (foto: Republička uprava za igre na sreću / RAS Srbija)

Neovlašteno priređivanje igara na sreću otkriveno je na automatima za igre na sreću u ugostiteljskom objektu "Kavali", vlasništvo K. M, koji se nalazi u Ulici Srpskih ratnika bb, opština Pale.

Istog dana, inspektori su utvrdili neovlašteno priređivanje igara na sreću na terminalu za sportsko klađenje i elektronske igre, vlasnika M. K, u ugostiteljskom objektu "Flamingo", u ulici Svetosavska bb, opština Pale.

U oba slučaja, predmeti kojima je počinjen prekršaj su privremeno oduzeti, a protiv odgovornih lica biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću.

- Takođe, inspektori su juče u automat - klubu, na adresi Dobrosava Јevđenića bb, opština Pale, utvrdili određene nepravilnosti, pa su na osnovu ovlašćenja iz Zakona o igrama na sreću prinudno zatvorili i zapečatili klub do otklanjanja utvrđenih nepravilnosti – službenica za odnose s javnošću Nedeljka Breberina.