latinica  ћирилица
11/06/2019 |  13:19 | Autor: SRNA

Cvijanovićeva čestitala Nacionalni dan Rusije

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je danas ruskom ambasadoru u BiH Petru Ivancovu 12. jun – Nacionalni dan Rusije i istakla da je za Srpsku i njene građane od velikog značaja snažna i prosperitetna Rusija za koju je vežu tradicionalno prijateljstvo naroda, kao i duboke kulturne i duhovne veze.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

- Povodom Nacionalnog dana Rusije, Vama i bratskom ruskom narodu upućujem najiskrenije čestitke i najbolje želje za dalji sveukupni napredak Vaše zemlje i njenih građana - navodi se u čestitki Cvijanovićeve.

Ona ističe da sa posebnim zadovoljstvom može da potvrdi da su politički, ekonomski i sveukupni odnosi Republike Srpske i Ruske Federacije svakim danom sve bolji na zadovoljstvo i dobrobit svih naših građana, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

- Koristim ovu priliku da se zahvalim Vama, velikoj Rusiji i njenom rukovodstvu, na čelu sa predsjednikom Vladimirom Putinom, za stalnu pažnju i podršku koju pružate Republici Srpskoj i njenom narodu u najvažnijim pitanjima - istakla je Cvijanovićeva.

Ona je uvjerena da će politički i ekonomski razvoj i ugled Rusije na međunarodnom planu biti uspješno nastavljen, što će, bez sumnje, doprinijeti jačanju mira i stabilnosti u svijetu.