X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Zdravosfera
12/06/2019 |  09:55 | Izvor: SRNA

Od 16. do 23. juna u Trebinju djeca sa Kosova i Metohije

Grad Trebinje će od 16. do 23. juna ugostiti 50 učenika osnovnih škola iz Kosovske Kamenice, koji će biti smješteni kod učenika trebinjskih osnovnih škola, saopšteno je iz Gradske uprave.
Trebinje - Foto: ilustracija
TrebinjeFoto: ilustracija

Ovo je treća posjeta Trebinju učenika sa Kosova i Metohije, u okviru projekta "Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske", koji organizuje banjalučki Odbor za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji.

Gradska uprava Trebinje pripremila je program boravka, kojim je predviđeno upoznavanje sa svim znamenitostima i ljepotama grada.

- Izražavajući solidarnost sa našim narodom na Kosovu i Metohiji i razumijevajući svu težinu svakodnevnice u kojoj žive, Grad Trebinje se sa zadovoljstvom pridružio ovom projektu, čiji je cilj da se djeci omogući da, upoznavanjem nove sredine, druženjem sa svojim vršnjacima, igrom i razonodom, obogate život novim iskustvima i prijateljstvima - navedeno je u saopštenju.

Dolazak učenika i nastavnika iz Kosovske Kamenice planiran je za nedjelju, 16. jun, oko 18.00 časova, a doček će biti organizovan na platou pored zgrade "Elektroprivrede Republike Srpske".