latinica  ћирилица
13/06/2019 |  12:52 ⇒ 13:00 | Autor: RTRS

Besplatan prevoz na festival Egzit

Grad Banjaluka organizovaće besplatan prevoz na Egzit, najveći muzički festival u regionu i jedan od najpoznatijih u Evropi, koji će biti održan od 4. do 7. jula u Novom Sadu. Besplatno putovanje će biti organizovano za građane koji već posjeduju ulaznice za festival, a Grad Banjaluka je obezbijedio deset autobusa koji će učesnike ovog festivala prevoziti do Novog Sada i nazad.

Zainteresovani, koji žele putovati na Egzit u Novi Sad, moraju ispuniti sljedeće uslove:

- da imaju mjesto prebivališta na području Banjaluke;
- posjedovanje ulaznica za Egzit festival koje je potrebno dostaviti na uvid prilikom dolaska u prostorije Gradske uprave i potpisivanja izjave o odgovornosti;
- potpisana izjava odgovornosti pripremljena od strane Grada Banjaluka, koja se potpisuje u kancelariji 130 Gradske uprave.
- Prilikom prijave obavezno je dostaviti sljedeće podatke:

ime i prezime:

- adresu prebivališta;
- kontakt – elektronska pošta i telefon;
- za koje dane posjeduje ulaznice.
- Prijava za putovanje se obavlja isključivo putem elektronske pošte i to na adresu javnost@banjaluka.rs.ba.

Rok za prijave je 30. jun 2019. godine. Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 051/ 244 - 579.

Nakon što obave prijavu, svi učesnici putovanja su dužni da dođu u kancelariju 130 Gradske uprave, gdje će potpisati izjavu o odgovornosti koja je jedan od uslova za putovanje, te donijeti ulaznice na uvid.

Prednost prilikom popunjavanja mjesta za putovanje imaće oni koji posjeduju ulaznice za sva četitri dana Egzit festivala.

O tačnim terminim putovanja u Novi Sad i povratka u Banjaluku, svi učesnici će biti obaviješteni po okončanju procesa prijavljivanja, i to putem internet i fejsbuk stranica Grada Banjaluka.