X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Moja Јahorina
14/06/2019 |  09:58 ⇒ 12:45 | Izvor: SRNA

Cilj Rajanera - 120.000 putnika u Banjaluci

Avio-kompanija Rajaner i Banjaluka ostvaruju izuzetno dobru saradnju, a cilj je 120.000 putnika u narednoj godini, rekao je zamjenik menadžera ove irske kompanije za jugoistočnu Evropu i Balkan Denis Barabas.
Kompanija "Rajaner" - Foto: RTS
Kompanija "Rajaner"Foto: RTS

Barabas kaže da su sve avio-linije iz Banjaluke maksimalno iskorišćene.

- Drago mi je što se razvijamo u Banjaluci, uvođenjem nove linije za Berlin od ove godine, kao i popularnim konekcijama ka Šarleroj aerodromu u Briselu, aerodromu Memingen, te Skavsta u Stokholmu - rekao je Barabas za Glas Srpske.

On kaže da uvijek postoji interesovanje za nove avio-linije, ali da njihovo uvođenje zavisi od toga da li su ispunjeni svi faktori, od potražnje putnika, dostupnih kapaciteta avio-flote, troškova aerodroma do operativnih potreba.

Barabas kaže da Rajaner nudi najniže cijene karata u Evropi i da one stalno padaju, te kao ilustraciju navodi da su karate u ovoj godini pojeftinile za šest odsto, i to na 37 evra.

- Putnici redovno posjećuju naš sajt i naloge na društvenim mrežama, gdje objavljujemo sve naše fantastične prodaje avionskih mjesta do svih destinacija, uključujući letove iz i ka Banjaluci - rekao je on.

Barabas je naveo da ova kompanija povezuje više od 200 destinacija u 37 zemalja sa flotom od 475 aviona.