latinica  ћирилица
24/06/2019 |  11:44 ⇒ 11:44 | Autor: RTRS

Čubrilović: "Delfini" oličenje viteštva, drugarstva i timskog rada

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović uputio je čestitku vaterpolo reperezentaciji Srbije povodom osvajanja Svjetske lige.
Nedeljko Čubrilović - Foto: TANЈUG
Nedeljko ČubrilovićFoto: TANЈUG

- U ime Narodne skupštine Republike Srpske i svoje ime od srca vam čestitam zlatnu medalju na finalnom turniru Svjetske lige u Beogradu čime je vaterpolo reprezentaciji Srbije obezbijedila direktni plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine - naveo je Čubrilović u čestitki.

Predsjednik Parlamenta Srpske je istakao da su građani Republike Srpske sinoć uživali u nevjerovatnoj utakmici i slavili zlato "Delfina" koji su još jednom opravdali naziv svjetske velesile u vaterpolu.

- Iskrene čestitke upućujemo Vaterpolo savezu Srbije, stručnom štabu, cjelokupnom timu, ali i navijačima koji su sinoć na divan i dostojanstven način bodrili "Delfine", kojima ni veliko nevrijeme nad Beogradom nije oduzelo snagu i spriječilo trijumf - naveo je Čubrilović.

On je poželio sreću vaterpolistima Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju, uz želju da ostanu i dalje oličenje viteštva, drugarstva i timskog rada koji neizostavno donose uspjeh i pobjedu u svim oblastima života, a u sportu posebno.