X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Obavijest
24/06/2019 |  14:03 ⇒ 15:21 | Izvor: RTRS

Banjaluka dobila Viber stikere, preuzimanje besplatno

Od danas je dostupan Viber paket stikera Grada Banjaluka koje možete preuzeti bespaltno.
Viber stikeri Grada Banjaluka - Foto: RTRS
Viber stikeri Grada BanjalukaFoto: RTRS

Svako kome je Banjaluka draga, sada će imati još jedan način da izrazi i podijeli ljubav prema ovom gradu. Viber paket stikera Grada Banjaluka ističe poznate i drage simbole i znamenitosti grada.

- Grad Banjaluka i kompanija Viber prepoznali su priliku za pokretanje saradnje koja bi koristila društvu i institucijama, kao i turistima, sa prvim paketom popularnih Viber stikera za jedan grad iz BiH. Izbor 20 vrhunski dizajniranih stikera predstavlja dušu, istoriju i znamenitosti grada, a sada nudi jedinstven način svojim stanovnicima i posjetiocima da izraze ljubav i osjećanja prema Banjaluci - navedeno je u saopštenju Gradske uprave.

Uz Viber stikere, Banjaluka je prva u Republici Srpskoj i BiH - i jedan od prvih gradova u regiji - koji je pokrenuo vlastitu Viber zajednicu - preko koje njeni članovi mogu da dobiju informacije iz prve ruke o važnim lokalnim vijestima, događajima i aktivnostima.

Pristup zajednici će biti automatski za Viber korisnike, koji besplatno preuzimaju stikere grada Banjaluke.

Gradonačelnik Igor Radojičić rekao je da se Banjaluka odlučila na ovaj korak kao još jedan vid promocije grada, prateći izazove koje nameće razvoj moderne tehnologije.

- Stikere su uradili naši mladi, domaći dizajneri i svaki od njih predstavlja autentično rješenje, karakteristično za naš grad. Siguran sam da će stikeri naići na pozitivnu reakciju naših sugrađana, dodatno promovisati Banjaluku kao otvoren grad i, na određen način, upotpuniti i ponudu za naše posjetioce - zaključio je Radojičić.

Viber nije samo aplikacija za komunikaciju; u vremenu iza nas, postao je mnogo više od toga. Sa više od milijardu korisnika predstavlja vodeću platformu za interakciju, razmjenu poruka, zabavu, ali i za uspostavljanje odnosa između različitih brendova, institucija i lokalnih organizacija.

- Posebno smo ponosni na saradnju sa Gradom Banjaluka, što odražava posvećenost Vibera stvaranju snažnih i angažovanih partnerstava širom naše regije. Ove šarmantne Viber naljepnice sigurno će predstavljati novu dimenziju poštovanja prema prvom gradu u BiH koji će imati paket stikera na našoj aplikaciji - i dalje povezati porodice, prijatelje i sve naše korisnike koji dijele ljubav prema Banjaluci gdje god se nalazili u svijetu - izjavila je Daniela Ivanova, direktorica Vibera za poslovni razvoj u Srednjoj i Istočnoj Evropi.

Banjalučke Viber stikere možete besplatno preuzeti u toku sljedeća tri mjeseca.

Izradu stikera i unapređenje postojeće Viber zajednice grada Banjaluke finansijski je podržala kompanija Prointer ITSS.

Viber stikere Banjaluke preuzmite ovdje: https://stickers.viber.com/pages/banjaluka_bih