X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Tvoje lice zvuči poznato
25/06/2019 |  21:39 | Izvor: SRNA

Žunić: Potrebno više policajaca na terenu

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić smatra da Srpska treba da ima više policajaca na terenu zato što u BiH postoji problem sa migrantima i elementarnim nepogodama.
Igor Žunić - Foto: RTRS
Igor ŽunićFoto: RTRS

- Svaki policajac na terenu vrijedi i ne trebamo izazivati strah od policajaca. Motiv nam treba biti bezbjednost, a jedan od uslova za ovo jeste i kvalitetna policija. Trebamo jačati policiju, a kako ćemo to nazvati manje je važno - rekao je Žunić u Narodnoj skupštini tokom rasprave o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima.

U Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima, koji su razmotrili poslanici, izbrisani su članovi koji se odnose na uspostavljanje rezervnog sastava policije.

Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske prekinuta je večeras i biće nastavljena sutra raspravom o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnom redu i miru.

Poslanici će razmatrati Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o oružju i municiji.

Biće razmatran i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dobit, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o društvima za osiguranje, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o unutrašnjem platnom prometu i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Fiskalnim kasama.

Nastavak sjednice zakazan je za 10.00 časova.