latinica  ћирилица
08/07/2019 |  09:23 ⇒ 13:42 | Autor: SRNA

Višković: Srpska ponosna na uspjeh košarkašica Srbije

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je ženskoj košarkaškoj reprezentaciji Srbije osvajanje bronzane medalje na Evropskom prvenstvu, poručivši da je ovo još jedna medalja na koju su i stanovnici Srpske izuzetno ponosni.
Radovan Višković - Foto: RTRS
Radovan ViškovićFoto: RTRS

- Veliko mi je zadovoljstvo da vam, u ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime, čestitam na osvojenoj bronzanoj medalji na Evropskom prvenstvu u Beogradu. Vaša sjajna igra rezultat je velike požrtvovanosti, istrajnosti i predanosti timskoj igri - navedeno je u Viškovićevoj čestitci.

Višković je izrazio nadu da će ženska košarkaška reprezentacija Srbije i u narednom periodu nizati uspjehe i nastaviti sa predstavljanjem srpskog sporta u najboljem svjetlu.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, nakon što je juče u utakmici za treće mjesto pobijedila Veliku Britaniju rezultatom 81:55.

Bronzanim košarkašicama Srbije, iskrenu čestitku na igri, zalaganju i promociji Srpske i Srbije, uputio je i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović.