latinica  ћирилица
08/07/2019 |  16:19 ⇒ 16:27 | Autor: SRNA

Krupa na Uni: Poginuo traktorista

Muškarac čiji su inicijali D.M. iz Krupe na Uni poginuo je jutros prilikom slijetanja sa puta traktora marke "ursus" kojim je upravljao.
PU Prijedor - Foto: RTRS
PU PrijedorFoto: RTRS

Policijskoj stanici Krupa na Uni jutros oko 11.00 časova prijavljeno je da je na nekategorisanom putu, u blizini zaseoka Budimiri, opština Krupa na Uni, zatečen prevrnut traktor u čijoj se neposrednoj blizini nalazi tijelo muškarca, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

- Uz saglasnost okružnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Novi Grad u prisustvu doktora Dom zdravlja Krupa na Uni - navodi se u saopštenju.

Uviđajem je utvrđeno da se na nekategorisanom putu Hašani-Potkalinje, u blizini zaseoka Budimiri od 1.00 do 11.00 časova, dogodila saobraćajna nezgoda slijetanje sa kolovoza traktora.

- Postupajući tužilac naložio je obdukciju tijela smrtno stradalog lica, a koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci - navodi se u saopštenju.