latinica  ћирилица
10/07/2019 |  15:38 | Autor: SRNA

U saobraćajnoj nesreći u Ljubogošti poginulo jedno lice

Dvadesetpetogodišnje lice koje se nalazilo u automobilu "golf dva" preminulo je zbog težine zadobijenih povreda u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na magistralnom putu u mjestu Ljubogošta, opština Pale, potvrđeno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.
Hitna pomoć - Foto: RTRS
Hitna pomoćFoto: RTRS

U ovoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko 10.00 časova, teške tjelesne povrede u navedenom automobilu zadobili su i petogodišnje dijete i petnaestogodišnje maloljetno lice, dok je vozač zadobio lakše tjelesne povrede.

Povrijeđena lica hospitalizovana su u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu, dok su u Kliničkom centru "Koševo" u Sarajevu lakše tjelesne povrede konstatovane kod suvazača u vozilu "ford mondeo" koje je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći.

Automobilom "golf dva" upravljalo je dvadesetjednogodišnje lice iz Šekovića čiji su inicijali G.D, dok je "fordom mondeo" upravljalo lice iz Sarajeva čiji su inicijali S.B.

Uviđaj saobraćajne nesreće izvršili su službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale, uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.