latinica  ћирилица
15/07/2019 |  11:54 | Autor: RTS

Mihajlović: Ponestalo mi je suza, spreman sam za borbu

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović, u otvorenom pismu javnosti, zahvalio se svima na podršci nakon što je otkrio da boluje od leukemije.

Mihajlović, koji od utorka kreće tretman oporavka i pored toga ostaće trener Bolonje, kaže da je spreman da se bori sa opakom bolesti.

- Postoje trenuci u životu kada se borite protiv protivnika koga je teško pobijediti, kada morate da se suočite sa komplikovanim problemom. Sada se nalazim u tom momentu, ali imam sreću jer nisam sam. Osjećam da imam nevjerovatno veliku podršku - poručio je Mihajlović preko lista Gazeta delo Sport.

On je istakao da je dobio na hiljade poruka podrške, da ih je sve pročitao jednu po jednu i da su mu dale snagu da istraje u borbi.

- To mi je sigurno i obaveza da ću pobijediti bitku protiv leukemije. Ovo su bili teški dani i izvinjavam se što nisam na sve poruke odgovorio - naveo je Mihajlović i zahvalio se brojnim ljudima iz sporta i javnog života na ogromnoj podršci.

- Hvala i onima koji su mi zviždali i kritikovali me na terenu, a sada poslali poruku "Ne odustaj, Siniša". Hvala velikoj publici, ljudima iz politike, javnog života, upoznao sam mnogo prijatelja širom svijeta, kao i porukama predsjednika država (ne mogu da vjerujem), ali i od pisama djece koja su mi izmamila osmijeh. Pokrenuli ste me, nestalo mi je suza, sada sam spreman za borbu. Vidimo se uskoro zajedno - zaključio je Mihajlović.