latinica  ћирилица
19/07/2019 |  11:02 | Autor: SRNA

Uhapšeni Banjalučani zbog prebijanja muškarca

Banjalučka policija uhapsila je lica čiji su inicijali P.D. i B.B. iz ovog grada zbog sumnje da su četrdesetosmogodišnjaku nanijeli tjelesne povrede ispred ugostiteljskog objekta u Banjaluci.
Policija, PU Banjaluka - Foto: RTRS
Policija, PU BanjalukaFoto: RTRS

Policijski službenici banjalučke Policijske uprave postupili su juče po zaprimljenoj prijavi u ugostiteljskom objektu u Ulici Save Kovačevića, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se preduzmu potrebne mjere i radnje na dokazivanju krivičnog djela tjelesna povreda i da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj. Rad o navedenom je u toku.

Iz ove uprave navode da su policijski službenici juče uhapsili i lice čiji su inicijali B.G. iz Banjaluke osumnjičenog da je od 6. do 17. jula, izvršio krivično djelo teška kraća u pomoćnom objektu u Јagarama, odakle je otuđio pribor za roštiljanje i druge predmete, pričiniviši materijalnu štetu oko 1.400 KM.

Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osumnjičenog za krivično djelo teška krađa.

- Rad na utvrđivanju njegove povezanosti sa drugim krivičnim djelima protiv imovine je u toku - navode iz ove Policije uprave.