latinica  ћирилица
20/07/2019 |  08:22 | Autor: B92

Maldini: Modrić savršen za Milan, ali tražimo mlađe

Legenda Milana, Paolo Maldini odbacio je mogućnost da roso-neri angažuju iskusnog vezistu Reala, Luku Modrića.
Modrić i Mesi (foto: twitter.com/XammyOfficial) -
Modrić i Mesi (foto: twitter.com/XammyOfficial)

Tehnički direktor Milana je na promociji Tea Ernandeza i Radeta Krunića imao prilike da odgovara na pitanja novinara, a jedno od njih osnosilo se i na Modrića.

Mediji na Apeninima su protekluh dana pisali kako je Milan navodno zainteresovan da angažuje reprezentativca Hrvatske, ali Maldini je čini se razriješio sve dileme.

- Nikada nismo pregovarali sa Realom po pitanju Modrića. Tražimo profil mladih i nešto iskusnijih igrača koje bi njegovali na svoj način. Neko kao Modruć je savršen, ali nismo pričali na tu temu - rekao je Maldini.

Lijevi bek Teo Ernandez stigao je iz redova Reala i kaže da je oduševljen što će igrati za Milan.

- Velika je čast što sam pored nekog kao što je Paolo Maldini. On će za mene uvijek biti najbolji lijevi bek na svijetu. Sreli smo se u Ibici, tada smo imali iskren i veoma važan razgovor. Poslije toga imao sam samo jednu želju, da dođem u Milan. Trenirao sam naporno da bih uspio, ovo mi je nagrada - rekao je Ernandez.

Krunić je došao iz Empolija. Nekadašnji igrač Borca iz Čačka i Donjeg Srema oduševljen je što će opet sarađivati sa trenerom Markom Đampaolom.

- Znamo se četiri godine, bio mi je prvi trener u Italiji. Ništa se nije promijenilo, ima veliku viziju naše igre. Voli da njegovi timovi imaju posjed lopte i mi iskreno svi uživamo na terenu. Mladi će dobiti priliku da se razvijaju pod njegovim nadzorom. Zaslužio je ovakvu šansu, vjerujem da će biti uspješan sa Milanom, već se odlično pokazao u Empoliju i Sampdoriji - poručio je Krunić.