latinica  ћирилица
25/07/2019 |  20:21 ⇒ 26/07/2019 | 09:43 | Autor: SRNA

Golić: Priznanje opštine Čelinac pripada cijeloj Vladi

Ministarka za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić rekla je da je ponosna na najveće opštinsko priznanje koje joj je danas uručeno za podršku u razvoju opštine Čelinac, povodom Dana i slave opštine - Sabora svetog arhangela Gavrila.
Srebrenka Golić - Foto: RTRS
Srebrenka GolićFoto: RTRS

Golićeva, koja je i potpredsjednica Vlade Srpske, navela je da to nije priznanje samo njoj, već i cijeloj Vladi, koja će, kako je istakla, uvijek podržavati razvojne projekte ove opštine.

Ona je izrazila nadu da će ti projekti biti razvojni, a ne projekti sanacije, kakvi su bili oni nakon majskih poplava 2014. godine.

- Na ovo priznanje sam ponosna tim više jer sam u ovoj opštini zasnovala svoj prvi radni odnos nakon završenog fakulteta, a za Čelinac sam posebno vezana jer su se tu moji roditelji kao učitelji bavili najplemenitijim zanimanjem, prenosili znanje generacijama učenika - istakla je Golićeva.

Ona je priznanje primila na svečanoj sjednici povodom Dana i slave opštine Čelinac na kojoj su dodijeljene plakete i zahvalnice i drugim zaslužnim pojedincima i kolektivima.