latinica  ћирилица
08/08/2019 |  11:33 ⇒ 13:06 | Autor: RTRS

Lepa Brena u Trebinju nakon 31 godinu

Јedna od najvećih zvijezda u regionu, Lepa Brena, najavila je spektakularan koncert 16. avgusta u Trebinju. Ova pjevačica nije krila radost i zadovoljstvo što će, nakon 31 godinu, ponovo održati koncert u tom gradu.

Stari i novi hitovi, uspomene, dobre emocije, očekuju Trebinjce i ostale goste 16. avgusta u Gradu sunca, na velikom koncertu Lepe Brene.

Nakon više od 30 godina, Brena će ponovo nastupati u Trebinju, a osjećanja koja je grad na krajnjem jugu Srpske probudio u njoj, nije mogla da sakrije.

- Sada, kada sam dolazila u Trebinje, vraćale su mi se uspomene i krenuše mi suze, koliko čovjek nosi uspomena i žao mi je što je toliko prošlo godina kada sam samo žurila. Drago mi je što ćemo opet ovdje da sviramo i obećavam da će biti spektakl 16. avgusta - rekla je Lepa Brena.

Koncert Lepe Brene organizuje agencija Star Travel, iz koje obećavaju koncert na visokom nivou.

- Poslije 30 godina Brena prvi put u Trebinju. Nadam se da će to biti odlična kombinacija. Ovo je godina velikih izvođača, poslije Zdravka Čolića, Lepa Brena i ponosni smo što možemo da radimo ovakve stvari - istakla je Biljana Čigoja, direktorka ove agencije.

Brena je poručila da iz Trebinja, iz sada već davne 1988. godine, nosi divne uspomene.

Grad na Trebišnjici bogat je istorijom i prirodnim ljepotama u kojima ranije, zbog brzog tempa života i rada, nije uspjela potpuno da uživa.