latinica  ћирилица
08/08/2019 |  16:37 | Autor: SRNA

Ćorić: Mićić i SDS vrše politički pritisak na sportski klub

Grad Bijeljina uputio je zahtjev preduzeću Elektro-Bijeljina da naplata električne energije za Gradski stadion ubuduće bude prebačena na Fudbalski klub Radnik, rekao je Srni izvršni direktor u "Elektro-Bijeljini" Nedeljko Ćorić.
Nedeljko Ćorić - Foto: SRNA
Nedeljko ĆorićFoto: SRNA

- Ovo, uz neka ranija dešavanja i činjenicu da Radniku nije uplaćeno već osam tranši iz gradskog budžeta, smatram političkim pritiskom gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića na upravu FK Radnik kako bi se oni stavili u funkciju lokalne politike SDS-a i gradonačelnika - naveo je Ćorić.

On je podsjetio da grad Bijeljina decenijama plaća troškove struje za FK Radnik, kao i za ostale sportske klubove koji koriste prostor u gradskom vlasništvu.

Ćorić je kao lider gradskog SNSD-a, koji u Bijeljini djeluje opoziciono, i kao bivši sportista osudio način rada Mićićeve administracije i pritisak na FK "Radnik".

- Iza svega je pokušaj da iz uprave kluba bude smijenjen Mladen Krstajić, koji je brend ovog grada i FK Radnik, čije rezultate treba uvažiti - ocijenio je Ćorić i poručio da daje punu podršku Krstajiću i upravi FK Radnik.

Reagovanje gradonačelnika novinari danas nisu dobili uz objašnjenje iz Gradske uprave da je zauzet ranije preuzetim obavezama.