latinica  ћирилица
12/08/2019 |  08:10 | Autor: B92

Milošević: Sramotna igra, ja sam isključivi krivac

Trener Partizana Savo Milošević rekao je da su njegovi fudbaleri odigrali "sramotno" u utakmici protiv Napretka (2:2).

Milošević je takođe preuzeo krivicu za remi, 2:2, u četvrtom kolu Linglong Super lige.

- Sve čestitke Napretku na igri. Naša igra je bila sramotna i isključivi krivac sam ja, zbog svega. Nisu momci krivi, imaju pravo na jedan loš dan. Ovo je bilo sramotno ali na moj račun - rekao je Milošević za televiziju Arenasport poslije utakmice.

Partizan je dva puta gubio u Kruševcu, a na kraju je osvojio bod protiv Napretka, 2:2, u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije.

"Crno-bijeli" u četvrtak u Turskoj igraju revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Malatije, a upitan da li će ovaj rezultat uticati na taj meč, Milošević je odgovorio: "Ne znam, vidjećemo".

Trener Napretka Predrag Rogan zadovoljan je rezultatom.

- Svesni smo gdje smo bili prije ove utakmice, igrati 2:2 protiv Partizana, a prije toga mi nismo postigli nijedan gol, a oni nisu primili nijedan. Čestitam momcima. Nismo želili da prijetimo, ali sam od igrača insistirao da budu hrabri, da vjeruju da mogu da naprave rezultat. Bili su hrabri, sve čestitke - naveo je on.

Dvostruki strijelac u ekipi Napretka bio je Igor Ivanović, a njegov trener rekao je da je on talentovan igrač, ali da treba vremena da talenat pretoči u kvalitet.

Napredak je osvojio prvi bod u četiri utakmice, a Partizan iz tri meča ima sedam bodova.