X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Tvoje lice zvuči poznato
12/08/2019 |  19:12 ⇒ 22:36 | Izvor: SRNA

Pojačan saobraćaj na Rači i Velikoj Kladuši

Na graničnim prelazima Velika Kladuša i Rača pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH, a na prelazima Brod, Vinjani Donji, Orašje, Šepak i Ivanica na ulazu u BiH.
Granični prelaz Rača  (Foto:ams-rs.com) -
Granični prelaz Rača (Foto:ams-rs.com)

Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Iz bezbjednosnih razloga obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na saobraćajnicama prema i od mosta graničnog prelaza Brčko-Gunja.

Vozači koji planiraju putovanje van granica Republike Srpske i BiH imaju mogućnost da provjere trenutno stanje saobraćaja na 11 graničnih prelaza putem internet stanice /ams-rs.com/ ili mobilne android aplikacije AMS RS.

Vozači mogu pogledati stanje u saobraćaju na graničnim prelazima Gradiška, Gradina, Novi Grad, Kozarska Dubica, Kostajnica, Rača, Pavlovića most, Zupci, Brod, Šepak i Karakaj.

Iz AMS-a pozivaju vozače da prije polaska na putovanje u inostranstvo preko navedenih graničnih prelaza provjere trenutno stanje saobraćaja i u slučaju gužvi odaberu drugi, najbliži granični prelaz.

AMS nastavlja aktivno da radi na tome da u što skorije vrijeme vozačima pruži mogućnost uvida u stanje saobraćaja i na preostalim graničnim prelazima u Republici Srpskoj/BiH.