latinica  ћирилица
14/08/2019 |  07:40 ⇒ 09:20 | Autor: RTS

Milojević: Ponosan sam na igrače, pobjeda za Srbiju

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević poslije eliminacije Kopenhagena izjavio je da je ponosan na svoje igrače i poručio da su pobijedili za Srbiju.
Trener Zvezde Vladan Milojević - Foto: RTS
Trener Zvezde Vladan MilojevićFoto: RTS

Crvena zvezda savladala je Kopenhagen nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, čime je izborila učešće u Evropi.

- Šta reći, ne znam odakle da počnem i gdje bih završio. Znali smo da ništa novo nećemo vidjeti od Kopenhagena nego ono sto smo vidjeli u Beogradu. Mi smo bili od javnosti maltene već prežaljeni jer smo igrali protiv fenomenalne ekipe. Dosli smo ovdje da odigramo za nas, nasu porodicu, navijače i Srbiju. Rekao sam igračima da nema veze koliko ćemo igrati, ali neko od nas mora da pobjedi i rekao sam da ljudi planiraju, ali Bog odlučuje - emotivno je ispričao Milojević na konferenciji za medije.

Kako je naveo, ovakve utakmice se igraju za prolaz, ne za ljepotu.

- Sa igračem manje protiv Kopenhagena je jako tesko ali vidite kako sve dođe na svoje. Kao i panenka mladog Vinda, vidite kako se sve obrne u životu. Igrači su dali posljednji atom snage, hvala navijačima koji su pokazali. Da smo mogli da imamo više karata, oni bi ispunili cijeli stadion. Očekujemo ih u Švjacarskoj na Јang Bojsu - rekao je Milojević i dodao da je srećan zbog pobjede, ali i da nisu prošli, "kapa dole igračima".