latinica  ћирилица
14/08/2019 |  15:26 ⇒ 17:45 | Autor: SRNA

OC Јahorina: Sutra svečano otvaranje najdužeg planinskog boba u regionu

Direktor Olimpijskog centra Јahorina Dejan Ljevnaić najavio je da će sutra na Јahorini svečano biti otvorena najveća ljetnja atrakcija - planinski bob.

- Sutra u 15.00 časova otvaramo najduži planinski bob u regionu i svi ljetni sadržaji će biti besplatni tokom dana, uključujući i koncert Ane Kokić, koji počinje u 16.00 časova na platou Poljice. Očekujem odličan provod i dobru atomosferu - rekao je Ljevnaić na konferenciji za novinare.

On ističe da je riječ o ozbiljnoj ljetnoj atrakciji i da jedva čeka da čuje utiske gostiju.

- Ovo je projekat koji očekujemo sa posebnom radošću i nestrpljenjem, jer je prilagođen i djeci i odraslima, trasa je duga 2,5 kilometara i prolazi kroz najljepše predjele Јahorine, te kao takva predstavlja jedinstveno adrenalinsko iskustvo - naglašava Ljevnaić.

Kokićeva je navela da joj je veoma drago što će sutra biti dio ove velike manifestacije.

- Oduševljena sam jer vidim da se Јahorina gradi, ima, zaista, dosta sadržaja koji se mogu koristiti i leti. Moja deca su tu sa mnom i moram reći da im nijednog trenutka nije dosadno. Pozivam sve da dođu da uživaju leti na planini. Ovo je prvi put da ljetni odmor provodim na Јahorini i sigurna sam da ćemo se od sada i češće družiti - rekla je Kokićeva.

Iz Olimpijskog centra "Јahorina" poručuju da je subota, 17. avgust, rezervisana za predstavu "Đurologija", s početkom u 21.00 čas u hotelu Vučko na Јahorini.

U nedjelju, 18. avgusta, u okviru novog projekta "Sasvim blisko sa poznatima" od 14.00 časova "Vučko" će biti domaćin poznatim glumcima Mimi Karadžiću i Katarini Žutić.