X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
S ljubavlju hrabrim srcima baner
15/08/2019 |  11:49 ⇒ 17:33 | Izvor: SRNA

Otvaranje najdužeg planinskog boba u regionu (VIDEO)

Na Јahorini će danas biti svečano otvoren najduži planinski bob u regionu, najavljeno je iz Olimpijskog centra Јahorina. Svečano otvaranje će biti održano u novom objektu pored vještačkog jezera, u neposrednoj blizini silazne stanice šestosjeda Poljice.

Olimpijski centar Јahorina ističe da se planskim investicijama želi pozicionirati na mapi najpoželjnijih turističkih destinacija jugoistočne Evrope i kada je ljetna turistička sezona.

Izgradnja ove najveće ljetne, adrenalinske, atrakcije, planinskog boba na šinama čija je dužina 2.500 metara, ujedno i najvećeg u ovom dijelu Balkana, je samo jedan od segmenata uspješne strategije, naveli su iz ovog centra.

Prema programu, u 14.30 časova predviđeno je okupljanje učesnika na platou Poljice i organizovani odlazak šestosjedom do vrha, u 15.00 časova okupljanje učesnika na polazu boba na šinama /pored vještačkog jezera/, u 15.15 časova program svečanog otvaranja i konferencija za medije kojoj će, osim visokih zvaničnika, prisustvovati direktor Olimpijskog centra Јahorina Dejan Ljevnaić i predsjednik Nadzornog odbora Nedeljko Elek.