latinica  ћирилица
15/08/2019 |  16:04 ⇒ 21:22 | Autor: SRNA

Cazin: Otac ubio sina selefiju?

U naselju Šepići, kod Cazina, danas je nakon porodične svađe otac ubio sina, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.
Cazin (Foto: Opština Cazin) -
Cazin (Foto: Opština Cazin)

Policijskoj stanici Cazin danas je prijavljeno da se u naselju Šepići čuje pucnjava iz dvorišta porodične kuće vlasništvo muškarca čiji su inicijali B.S.

Odmah po zaprimljenoj prijavi na mjesto događaja upućena je patrola Policijske stanice Cazin, koja je u dvorištu porodične kuće zatekla vlasnika objekta B.S. /75/ i njegovog sina B.V. /53/ koji nije davao znakove života.

Na mjesto događaja izašla je i dežurna ekipa Doma zdravlja Cazin, koja je konstatovala smrt B.V, na čijem tijelu su ustanovljene povrede vrata i grudnog koša nanesene, najvjerovatnije, vatrenim oružjem, navodi se u saopštenju.

- Operativnim radom na terenu, policijski službenici došli su do saznanja da postoje osnovi sumnje da je izvršilac ovog krivičnog djela vlasnik porodične kuće B.S, odnosno otac ubijenog lica B.V. On je odmah lišen slobode i priveden u prostorije Policijske stanice Cazin - navedeno je u saopštenju MUP-a.

Izvor iz policije potvrdio je za Dnevni avaz da je današnja tragedija kulminacija svađe koja je duže trajala, te da je ubijeni sin bio konfliktan i "naginjao malo selefijama".