latinica  ћирилица
16/08/2019 |  14:16 ⇒ 17:04 | Autor: SRNA

Troje uhapšeno, pronađena droga i cigarete bez markica (FOTO)

Pripadnici Policijske uprave Trebinje uhapsili su tri lica i zaplijenili na području Hercegovine 10 kilograma skanka i oko 1.000 paklica cigareta bez akciznih markica, rekao je načelnik ove uprave Siniša Laketa.
Zapljena 10 kilograma skanka, Trebinje - Foto: SRNA
Zapljena 10 kilograma skanka, TrebinjeFoto: SRNA

Laketa je naveo da je droga pronađena juče na skrivenim mjestima u automobilu hrvatskih registarskih oznaka tokom pojačanih policijskih aktivnosti na putu Berkovići-Bileća u mjestu Vrijeka, te da su uhapšena lica čiji su inicijali S.R. i M.R.

- Istog dana na putu Trebinje-Bileća prilikom kontrole vozila kojim je upravljalo lice S.P. iz Bileće pronašli smo oko 1.000 paklica cigareta bez akciznih markica - rekao je Laketa na vanrednoj konferenciji za novinare.

Zapljena oko 1.000 paklica cigareta, Trebinje (Foto: SRNA)

Laketa je naveo da su policijski službenici u blizini Perovića mosta u Trebinju pronašli ukradeni motocikl, čiji je nestanak u januaru prijavio državljanin Srbije.

Srna nezvanično saznaje da su zbog skanka uhapšeni Matea Repeša /25/ i Stjepan Radić /22/ oboje iz Metkovića, a da su cigarete bez akciznih markica pronađene u automobilu kojim je upravljao Predrag Stevović iz Bileće.