latinica  ћирилица
17/08/2019 |  15:36 | Autor: SRNA

Čestitka građanima Trebinja povodom krsne slave grada

Rukovodstvo grada Trebinja uputilo je danas čestitku građanima povodom krsne slave grada i Sabornog hrama - Preobraženja Gospodnjeg, poručivši da će nastaviti da radi na stvaranju uslova da Trebinje bude mjesto poželjno za sve generacije, da ide naprijed i ostane otvoren grad.
Trebinje: Slava grada - Foto: RTRS
Trebinje: Slava gradaFoto: RTRS

U čestitki, koju su građanima Trebinja uputili gradonačelnik Mirko Ćurić, predsjednik Skupštine Dragoslav Banjak i potpredsjednik trebinjske Skupštine Mijat Šarović, navedeno je da je Preobraženje dan kada svi treba da budu zajedno, jer sloga okuplja, jača i daje snagu da budu bolji, sarađuju i uvažavaju različita mišljenja.

- Opredijeljeni smo da naše Trebinje ide naprijed, gleda u budućnost i ostaje otvoren grad za sve drage goste koji su nam već stigli ili će u narednim danima doći u grad ispod Leotara - navedeno je u čestitki.

Rukovodstvo grada pozvalo je građane Trebinja da se pridruže svečanostima u čast krsne slave grada i Sabornog hrama, da zajedno obilježe veliki dan za ovaj grad kako to i nalažu tradicija i običaji.